Stručni rad - Stručni rad
Časopisi iz područja biotehničkih znanosti, polja prehrambene tehnologije i biotehnologije u dostupnim komercijalnim bazama podataka s cjelovitim tekstom
Croatian journal of food science and technology, 1 (2009), 1; 40-46. urn:nbn:hr:206:181422


Citirajte ovaj rad

Hasenay, S. i Mokriš Marendić, S. (2009). Časopisi iz područja biotehničkih znanosti, polja prehrambene tehnologije i biotehnologije u dostupnim komercijalnim bazama podataka s cjelovitim tekstom. Croatian journal of food science and technology, 1. (1), 40-46. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:206:181422

Hasenay, Sanda i Svjetlana Mokriš Marendić. "Časopisi iz područja biotehničkih znanosti, polja prehrambene tehnologije i biotehnologije u dostupnim komercijalnim bazama podataka s cjelovitim tekstom." Croatian journal of food science and technology, vol. 1, br. 1, 2009, str. 40-46. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:206:181422

Hasenay, Sanda i Svjetlana Mokriš Marendić. "Časopisi iz područja biotehničkih znanosti, polja prehrambene tehnologije i biotehnologije u dostupnim komercijalnim bazama podataka s cjelovitim tekstom." Croatian journal of food science and technology 1, br. 1 (2009): 40-46. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:206:181422

Hasenay, S. i Mokriš Marendić, S. (2009) 'Časopisi iz područja biotehničkih znanosti, polja prehrambene tehnologije i biotehnologije u dostupnim komercijalnim bazama podataka s cjelovitim tekstom', Croatian journal of food science and technology, 1(1), str. 40-46. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:206:181422 (Datum pristupa: 23.10.2020.)

Hasenay S, Mokriš Marendić S. Časopisi iz područja biotehničkih znanosti, polja prehrambene tehnologije i biotehnologije u dostupnim komercijalnim bazama podataka s cjelovitim tekstom. Croatian journal of food science and technology [Internet]. 2009. [pristupljeno 23.10.2020.];1(1):40-46. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:206:181422

S. Hasenay i S. Mokriš Marendić, "Časopisi iz područja biotehničkih znanosti, polja prehrambene tehnologije i biotehnologije u dostupnim komercijalnim bazama podataka s cjelovitim tekstom", Croatian journal of food science and technology, vol. 1, br. 1, str. 40-46, 2009. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:206:181422. [Citirano: 23.10.2020.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.